Нова абонаментна услуга за почистване на апартаменти и къщи, за района на Симеоново, Драгалевци и Бояна

От началото на месец Декември 2018, Perfect House Care предлага абонаментна услуга за почистване на апартаменти и къщи, за 4 или 8 часа, за района на Симеоново, Драгалевци и Бояна. През онлайн платформата бързо и лесно може да се поръча домашна помощница и да се заявят различен брой посещения 1, 2, 3, 4, 5 пъти в седмица. Трябва да се следват следните стъпки:

  1. Избира се квартала Бояна, Драгалевци и Симеоново.
  2. Избира се абонаментна услуга за Бояна, Драгалевци и Симеоново. Съответно за 4 или 8 часа.
  3. На стъпка 2, се избира почистване с професионални или био препарати. При нежелание за избор, тази стъпка се пропуска.
  4. На стъпка 3, се избира първия ден за посещение и от колко часа: 8:00 или 13:00.
  5. На стъпка 4, се избира: квадратчето за повторение, всяка седмица, дните за повторение от седмицата, общия брой посещения. Натиска се бутон за резервация. Системата ще резервира автоматично избрания брой посещения всяка седмица.
  6. На стъпка 5, за не регистрирани потребители, се вкарва адреса за посещение. За регистрирани потребители се изисква потребителско име и парола.
  7. На стъпка 6 трябва да се потвърди поръчката и да се избере метода на плащане: чрез дебитна или кредитна карта (ePay-Борика), Epay, EasyPay или чрез банков превод.

Всички дейности включени в услугите могат да бъдат разгледани в секцията Цени.

За възникнали въпроси, свързани с услугите на Perfect House Care може да се обадите на 0883 330 830.

Количка Изтритo Отмяна
  • Количката е празна.