Индивидуален подбор на домашна помощница

Индивидуален подбор на домашна помощница – Цени

Perfect House Care вече три години предлага услуги в сферата на почистване на домове, жилища, апартаменти и къщи от домашни помощници за територията на гр. София. Имаме опит в подбора на персонал изпълняващ този вид услугa към фирмата. Наясно сме с това, че всяко домакинство има определени изисквания, нужди и периодичност за почистване.  Ето защо Perfect Hosuse Care вече официално е лицензирана фирма за извършване на посредническа дейност на домашен персонал, на територията на България, с регистрационен № 3107. Осигурявайки индивидуален подбор на домашна помощница за вашето семейство, вие ще спестите пари и време за търсене на подходящия човек. Плащате еднократна такса за подбор към агенцията и ще може да  разчитате на нас да подберем квалифицирана домашна помощница, която да отговори изцяло на нуждите на вашето домакинство.

В зависимост от месечната ангажираност на домашната помощница, която търсите, се формира комисионната такса за индивидуалния подбор, която се заплаща еднократно – 50% при подписване на заявката – договор към агенцията и 50% след като наемете избрания от Вас кандидат.

до 70 часа месечно

Ангажираност до 70 часа месечно
690,00 лв.

до 120 часа месечно

Ангажираност до 120 часа месечно
890,00 лв.

над 120 часа месечно

Ангажираност над 120 часа месечно
1090,00 лв.

* Всички цени са крайни.
* До 5 дни след подаване на заявката, се предплаща 50% от комисионната такса, съгласно избрания пакет за индивидуален подбор. Остатъка се заплаща 5 дни след подписване на договор с одобрения и нает кандидат.

КАКВО ПРЕДЛАГАМЕ:

Подбор на домашна помощница по задени от вас критерии, чрез директно търсене в налична база от кандидати и обява.
В рамките на 30 дни ние се ангажираме да предоставим до трима кандидати, които най-добре отговарят на вашите изисквания.
Кандидатите минават през личностен тест и/или пробни еднократни посещения.
Провежда се среща с вас и всеки един от кандидатите, преминали предварителния подбор.
Решението вземате вие в 10 дневен срок. За одобрения кандидат ще изискаме и предоставим свидетелство за съдимост.
Получавате гаранция от шест седмици за осигуряване на нови до трима кандидати, ако избраната домашна помощница напусне по-собствено желание без основателна причина.

КАК ДА ПОРЪЧАМ

За да стартирате процеса за индивидуален подбор на домашна помощница трябва да натиснете бутона по-долу, да попълните заявката, като отговорите на въпросите, да  подпишете  електронно през телефон, компютър, или на лаптоп с тъч скрийн. Преди да подпишете ще имате възможност да прегледате Общите условия за индивидуален подбор на домашна помощница . На посочената от вас електронна поща ще получите копие на подадената от Вас заявка – договор за индивидуален подбор. В най-кратки срокове ще се свържем с вас за уточнения.

Заявете

ИМАТЕ НУЖДА ОТ ДОПЪЛНИТЕНИ РАЗЯСНЕНИЯ?

Свържете се с нас на телефон: 0883 330 830
от 8:00-18:00 чaса
пишете на office@phcare.bg
или изпратете вашето запитване чрез формата за контакт по-долу.

ФОРМА ЗА КОНТАКТ

Количка Изтритo Отмяна
  • Количката е празна.