Нов уеб сайт на PHCare – поръчайте домашна помощница онлайн

Новият уеб сайт на PHCare е готов. Онлайн платформата позволява да поръчате домашна помощница през Интернет, да изберете удобно за вас време – ден и час.

Уеб сайтът е програмиран да работи под различни устройства: телефони, таблети и лаптопи, с различни операционни системи, екрани и монитори. Ако изпитвате затруднения под определено устройство – пишете ни и ще опитаме да ви съдействаме.

PHCare е фирма, предоставяща услуги за почистване на дома и офиса на достъпни цени. Нашата цел е да предлагаме високо качество на услугата, а не на най-ниска цена. Работим по определени стандарти за почистване, така че вашия дом или офис да придобие професионално почистен вид. За нас качественото обслужване на всеки клиент е основен приоритет за дългосрочна съвместна работа. Услугите се предоставят на територията на гр. София от понеделник до петък от 8:00 – 17:00 часа.

PHCare е готова да удовлетвори специфичните нужди на всеки клиент, ако не открива подходящия план за почистване на дома на нашия сайт. За повече информация свържете се с нас.

Осигурили сме възможност за оценяване на нашите услуги, даване на обратна връзка и препоръки от нашите клиенти. Така ние ще можем да подобряваме и разширяваме нашите услуги, за да отговорим на всички нужди и критерии за почистване на всеки клиент.

Цените за почистване на офиси се определят индивидуално, според индивидуални нужди, условия и изисквания. Ако имате въпроси – свържете се с нас.

Нашите служители са най-ценното за нас. Стремим се да ги задържим за възможно по-дълъг период, чрез стимулираща програма за добро изпълнение на услугите и постоянни лоялни служители. Ценим препоръки и съвети, интересни идеи и инициативност.

Количка Изтритo Отмяна
  • Количката е празна.