Как да почистим бързо и лесно фугите у дома

Почистване на фуги

Едно от най-често и бързо замърсяваните места са фугите на плочките на пода в коридора, банята или кухнята. Perfect House Care ви дава няколко лесни начина да отстраните наслояванията между фугите:

  1. Почистване с домашно приготвен препарат
  2. Смесете 1400 мл. вода, половин чаена чаша сода бикарбонат, 1/3 чаена чаша лимонов сок и 1/4 чаена чаша оцет. С подходяща четка почистете старателно всички фуги със получената смес. Оставете да подейства няколко минути и измийте с чиста вода.
  3. Почистване със стара четка за зъби и сода за хляб.Потопете четката в гореща вода, след това в содата. Разтъркайте фугите и те ще се изчистят.
  4. Почистване с кислородна вода, 1 малка лъжичка течен сапун и половин лъжичка сода за хляб.Смесете всичко и разбъркайте до получаване на еднородна каша. Нанесете върху фугите. Оставете да подейства по дълго време за около 20 минути и изплакнете добре.
  5. Почистване с пара. Минете всяка фуга с парочистачка за домашно ползване. Резултатът е поразителен. Този начин на почистване е много екологичен и здравословен, без вредни химикали. Унищожава бактериите.

Ако не ви остава време, за да се заемете с тази работа, ние от PHCare можем да помогнем в почистването на вашите фуги. Достатъчно е само да се свържете с нас по e-mail, телефон или през нашия уеб сайт.

Количка Изтритo Отмяна
  • Количката е празна.