Екологично почистване

Еко здравословно почистване на домове, жилища, апартаменти и къщи

Фирма Perfect House Care предлага качество и изгодни цени за иновативно, екологично, здравословно и природосъобразно почистване и поддържане на хигиената във Вашият дом или офис. Бъдете „зелени“, бъдете част от промяната.

За кого е предназначено?

За всички хора, защото всеки се нуждае от здравословна работна и домашна среда, това е фундаментално за един качествен и пълноценен живот. Решението е във Вашите ръце. Този вид услуга е насочен най-вече към семейства с малки деца и бебета, бременни жени, хора с алергии и чувствителност към препарати, хора които имат интерес към здравословен начин на живот и такива които се интересуват от природоопазване. Но също така и към всички останали, които разбират нуждата от предприемане на действия от наша страна за опазването на околната среда, нашето здраве, както и това на скъпите ни хора и домашни любимци. Доверете ни се и ни дайте възможност да се погрижим за уюта и чистотата на Вашия дом или офис, докато Вие изпълнявате служебните си и персонални задължения.

Предимства

Почистването (на органични замърсявания(изключваме бой, химически замърсявания и оцветявания)) е 6 пъти по добро от всичко познато ни до сега (всеки препарат, кърпа, пособие, уред). Без аналог. Не поврежда повърхностите Само с вода, в случай на много силни и упорити замърсявания се ползват органични помощници. Високо иновативна технология благодарение на която почистената повърхност остава антибактериално почистена.( подкрепено с изследвания) Същата висока технология, не позволява пренасянето на вируси, бактерии и микроби от едно място на друго. Не се генерират отровни води и трудно разградими отпадъци от опаковките на вредните за здравето и природата препарати. Всички повърхности в дома и офисът Ви ще са свободни от вредната битова химия (препарати). Почистените повърхности се замърсяват по-бавно, защото липсата на мазен слой от почистващ препарат(който във всички случаи е на петролна основа) осигурява повърхност която не привлича всичко хвърчащо във въздуха. Ако имате малки деца или домашни любимци, ще е от голямо значение с какво поддържате подовите настилки, а в случая с Clean Green, това Ваше притеснение ще отпадне. Сертификат Climate Positive (Климат Позитив) – въздухът в помещенията където е почистено от Clean Green ще бъде по чист и без отделени в него вредни частици от препарати за почистване. Сертификати и патенти.

Почистване на дограма и прозорци

Почистване на дограмата и стъклата.
Цената е за двустранно почистване.
4,50 лв./кв.м

Абонаментно

Брой посещения: всяка седмица или дни по избор

Предплащане: минимум 5 посещения, до два дни преди първото посещение

Продължителност: 1,5 часа на посещение
Включени дейности: Прахосмучене на под и мека мебел; почистване на: подови настилки, кухненски плотове и шкафове външно, бани, тоалетни и фаянс; почистване на прах от мебели; огледала.
80.00 лв.

Продължителност: 1,5 часа на посещение
Включени дейности: Прахосмучене на под и мека мебел; почистване на: подови настилки, кухненски плотове и шкафове външно, бани, тоалетни и фаянс; почистване на прах от мебели; огледала.
110.00 лв.

Продължителност: 1,5 часа на посещение
Включени дейности: Прахосмучене на под и мека мебел; почистване на: подови настилки, кухненски плотове и шкафове външно, бани, тоалетни и фаянс; почистване на прах от мебели; огледала.
130.00 лв.

Основно почистване

Почистване на дограма и прозорци, баня и тоалетна, прах от мебели – външно, кухненски плотове и шкафове – външно, врати, радиатори, ключове, контакти, лампиони, всичко подове и первази .
6,50 лв./кв.м

* Всички цени са крайни.

* Основното почистване се осъществява след предварителен оглед. При силна замърсеност цената е 8 лв./кв.м.

* Цената за почистване на дограма и прозорци е цена на квадратен метър за дограма + прозорци, измерено двустранно.

* При силно замърсени прозорци, цената е по допълнително договаряне.

ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКОЛОГИЧНИ ПОЧИСТВАЩИ УСЛУГИ

Почистване на кухненски електроуреди:
Почистване на печка – 55лв.-95лв.
Цената зависи от степента на замърсяване.Почиства се с вода и ако е силно замърсена с абсолютно органични помощници като мраморна паста

Хладилник – 55лв. -95лв.
Опразнен хладилник и цената зависи от размера. Почиства се с вода и ако е силно замърсен с абсолютно органични помощници

Тупане и пране със система RAINBOW на мека мебел, матраци и килими:
Пране на двоен матрак едностранно – 50 лв./бр.
Пране на единичен матрак едностранно – 35 лв./бр
Пране на дивани – 20лв./седящо място
Пране на килим или мокет – 9 лв./кв.м.

Екологично почистване на кожени мебели:
Екологично почистване на кожени мебели – 80 лв./седящо място
Екологично почистване и освежаване на кожени мебели, дивани, фотьойли, табуретки и орнаменти с иновативен метод и на водна онова без вредни препарати пропиващи се в кожата и оставащи там, без нагрявания с висока температура и риск за повреждане на кожата. (Важен фактор е, кожата и най-вече боята да са високо качество, винаги се прави тест на невидимо място за да сме сигурни, че боята няма да бъде отстранена).
След механичното почистване се нанася специална „храна“ за кожа направена от пчелен восък и масло от портокал. Кожените повърхности остават силно освежени, чисти (в зависимост от възрастта и състоянието на кожата), приятни на допир и благоуханни. Вашата кожена гарнитура би могла да се подмлади с една петилетка.

* При поръчка само на пране на мека мебел, килими и мокети, минимална цена за поръчка е 90 лв.

* Всички цени са крайни.

КАК ДА ПОРЪЧАМ

Бързо и лесно можете да поръчате за територията на гр. София, като се свържете с нас.

В посочения от вас ден и час ще бъдете посетен от нашите изпълнители на услугата.

Бърза поръчка

Ако имате по специфични нужди и не намирате подходящата услуга за вас, моля подайте запитване или позвънете на 0883 330 830.

ИМАТЕ ВЪПРОСИ?

Свържете се с нас на телефон: 0883 330 830
от 8:00-18:00 чaса
или ни пишете на office@phcare.bg

Количка Изтритo Отмяна
  • Количката е празна.